Onze salon
Salon Integro Daniëlle

 

Hallo, ik ben Daniëlle le Comte. Ik ben 44 jaar en vanaf mijn 17 jaar al bezig met het kappersvak.

Ik heb mijn diploma’s gehaald in het kappersvak maar ben ook gediplomeerd visagiste en schoonheidsspecialiste. Het is een fantastische combinatie en erg leuk om te doen. Een leuke afwisseling op schoonheidsgebied.

 

Ik kan zeggen dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Zo ontzettend fijn dat je kunt doen waar je blij van wordt. Tevredenheid van mijn klanten is het belangrijkste. Alles moet bespreekbaar zijn en eerlijkheid staat voorop; mocht ik ergens niet achter staan dan zal ik dat zeker zeggen en met een ander voorstel komen.

De combinatie van creativiteit en de producten waar ik mee werk, staan garant voor een goed en mooi resultaat. Ik werk dan ook bewust met A-merken.

 

Mijn doel is jouw persoonlijkheid te laten stralen en daarbij hoeft niet persé de laatste trend bepalend te zijn. Het gaat er juist om wat jou mooier maakt! Welke haarkleur past bij jou, wat voegt het voor jou toe! Dat geldt ook voor een kapsel. Ik kijk naar de vormen van je gezicht, geef een advies en samen komen we tot een model dat het best bij je past. Want zeg nou zelf: een goed gevoel begint daar toch mee?!

 

Graag tot ziens in mijn salon,

Daniëlle

salon-integro-ingang
salon-integro-beauty-3
salon-integro-beauty2